Vull reservar la meva plaça

Si el que vols és fer un petit sprint per aprovar les assignatures d’aquest trimestre o bé el teu fill es troba en aquesta situació, a l’acadèmia CAVI t’oferim un intensiu de Setmana Santa per poder solucionar els problemes derivats dels estudis. T’animem que segueixis llegint i que ens truquis al 930.232.212 o al 644.714.959 per obtenir més informació sense cap compromís.

 

¿A qui va dirigit l’intensiu a l’acadèmia CAVI?

Si ets un alumne d’ESO o Batxillerat, has suspès alguna assignatura aquest trimestre i vols aprovar, a la nostra acadèmia t’obrim les portes durant la Setmana Santa on t’acollirem i t’ajudarem a donar un salt per tal d’aprendre i aprovar els exàmens de recuperació.

 

Quan és l’intensiu?

Del 7 al 13 d’abril farem classes de repàs de les diferents assignatures en grups molt reduïts (màxim 5 alumnes), i del 10 al 12 també podeu venir a fer aula d’estudi (tant en el torn del matí com en el torn de la tarda).

 

Com funciona el curs de l’intensiu?

A les classes farem un intensiu de tot el temari que entra a la recuperació amb professors experts en la matèria que imparteixen i a l’aula d’estudi els alumnes podran resoldre dubtes, fer exercicis i practicar pels exàmens, sempre amb l’ajuda i supervisió dels professors.

Es pot triar l’opció que vagi millor per l’alumne: aula d’estudi, classes o les dues coses!

I com sempre, pel material no t’has de preocupar que te’l donem nosaltres!

 

Per què, si ets alumne i has suspès, t’interessa aquest curs express?

Tindreu un horari a seguir i un espai on poder estudiar. Us explicarem tot allò que no entengueu o que no us hagi quedat clar a l’escola, us donarem material per tal que pugueu posar en pràctica tots els conceptes explicats, envoltats d’un molt bon ambient d’estudi.

 

Com fer que els teus fills passin els exàmens?

Cansat de perseguir al teu fill per tal que estudiï i vols que aprovi els exàmens de recuperació d’aquest trimestre? Apunta’l al nostre intensiu i podràs despreocupar-te! Estaràs tranquil sabent que està en una aula on es respira un ambient de treball envoltat de professors que el poden ajudar en qualsevol moment.

Visita la pàgina d’inici per veure les opinions dels nostres alumnes!

 

Com em puc apuntar?

Pots trucar ara (de 09:00 a 20:00 de dilluns a divendres) al 930.232.212 al 644.714.959 o enviar-nos un correu a info@academiacavi.com per poder reservar la teva plaça o la del teu fill.

Abans del dia 6 d’abril s’haurà d’efectuar el pagament total del curs i omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades necessàries.

 

Horaris de l’intensiu:

Aula d’estudi: dies 10, 11 i 12 d’abril.

  • Torn matí: de 9:30 a 13:30
  • Torn tarda: de 15:30 a 19:30

Classes de repàs: dies 7, 10, 11, 12 i 13 d’abril.

*Aquest horari pot tenir modificacions depenent del nombre d’alumnes matriculats a cada curs.

 

Com arribar?

 

Vull reservar la meva plaça